Traffic Exchange

To su programi u kojima pregledanjem web stranica drugih korisnika zaradjujete kredite koje koristite za promociju Vase stranice. Vas jedini posao je, naravno nakon registracije, da kliknete na link Start Surf i sacekate da brojac odbroji (obicno od 30 do 0). Na taj nacin zaradjene kredite prebacujete za prikazivanje vaseg sajta u istom programu.

Vrlo bitna stvar!

Splash Pages (Splash stranice) su jednostavno dizajnirane web stranice kojima je namena zainteresirati korisnike Traffic Exchange programa za vasu maticnu web stranicu. Jednostavnije receno, cilj njihove uporabe je dovuci paznju onoga koji surfa i navesti ga da tedaljnije pogleda vasu primarnu web stranicu.

 

Splash page obicno sadrzi:

  1. logo programa koji reklamirate
  2. animaciju ili flash filmic
  3. link koji preusmerava na primarnu web stranicu
  4. i naravno dovoljo primamljivu ali kratku reklamnu poruku.

PRIMER

Splash pages su veoma popularan nacin reklamiranja onih koji koriste Traffic Exchange programe, a ako je stranica dobro napravljena i veoma uspesan nacin.

Takve stranice imate vec obicno spremne sa generisanim vasim linkom za prijavu. Treba ih potraziti u vasem delu sajta nakon prijave i pametno ih iskoristiti.

 

Slede nekoliko proverenih sajtova, dovoljno je da kliknete na banere za detalje i za vasu prijavu. Spisak ce se blagovremeno dopunjavati!

 

Mogucnost da oglasite vise poslova na jednom mestu. Vrlo popularno i za svaku PREPORUKU. Samo upisete vas ID od posla koji vec radite a koji ne, preporucljivo je odmah upisati kako biste privukli vise referala. Oglasavanje i reklamiranje ovoga se radi prijavom linka  banera ili sajta na razne Traffc Exchange sajtove.

Surfing at EasyHits4U is really easy!

Besplatno reklamiranje sajta 


Reklamni Sistem koji Vam predstavljam je:

* BESPLATAN 100%
* Jednostavan za upis
* Tek došao kod nas ( ko prvi devojci… )

U pitanju je forma viralnog marketinga.

Kliknite na gornji baner ili link na dnu i otvarice se strana na engleskom jeziku. U strani se nalaze 6 web linkova koje treba da kliknete i posetite.

Desni klik i otvorite ih sve u pozadini (Mozilla i Opera). Nakon 15 sekundi ce se u vrhu svake strane pojaviti SIFRA.

Sifre svih 6 web strana kopirati i zalepiti u predvidjene boksove na strani gde su i linkovi na koje ste predhodno kliknuli. Ne zaboravite kliknuti i na link SPONZORA, da dobijete i njegovu Sifru.

 

Besplatno reklamiranje sajta 

Mesto za vase linkove

javite se za razmenu.

free counters
Site Meter